Türkiye’nin En İyi Kuruluşları Sherlock Holmes Özel Dedektiflik ile Çalışıyor

Türkiye’nin En İyi Kuruluşları Sherlock Holmes Özel Dedektiflik ile Çalışıyor

Bir özel dedektiflik hizmeti almak isteyen kuruluşlar için özel dedektiflik firmasının seçimi önemli bir konudur. Günümüzde ticari kuruluşların büyük bir kısmı özel araştırma gerektiren birçok konuda özel dedektiflik firmalarına ihtiyaç duymaktadır.

Türkiye’nin En İyi Kuruluşları Sherlock Holmes Özel Dedektiflik ile Çalışıyor

Örneğin ticari kuruluşların özel dedektiflik hizmetleri kapsamında, adres tespiti, delil toplama, araç takibi, sosyal medya takibi, iş ortağı takibi gibi hizmet talepleri olabilmektedir. Ayrıca ticari kuruluşların özel özel araştırma hizmetleri kapsamında, böcek cihazları araştırması, dinleme cihazları araştırması, gizli kamera araştırması, dolandırıcılık araştırması, icra araştırması, marka araştırması, personel araştırması, şirket araştırması, e-posta araştırması, elektronik ve teknik araştırma, özgeçmiş araştırması gibi hizmet talepleri olabilmektedir.

Bunlar yanında bazı ticari kuruluşların danışmanlık ve hukuki hizmet talepleri de olabilmektedir. Örneğin, hukuki dedektiflik danışmanlığı, hukuk danışmanlığı, çalıntı oto araştırması, kötü niyet araştırılması ve takibi, sahte evrak araştırması, ürün sahteciliği araştırması, marka patent araştırması ya da kriminal araştırma hizmetleri gibi.

Ancak hizmet talep edilecek özel dedektif firmasına güvenmek gerekmektedir. Güven konusu farklı başlıklar içermektedir. Bir kere seçilecek özel dedektiflik firması, işinin ehli midir? Kadrosu ne kadar güçlüdür? Alt yapısı yeterince kuvvetli midir? Firma, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin ne kadar farkındadır?

Bütün bu soru işaretlerinin yanında bir de gizlilik konusu var. Gerek hizmet tanımı yapılırken ve koşulları görüşülürken, gerekse daha sonra delil toplama, takip ve araştırma çalışmaları yapılırken özel dedektiflik firması çok sayıda bilgi ve belgeye sahip olacaktır. Ancak bunların hiçbir şekilde üçüncü kişiler ile paylaşılmaması gerekmektedir. Firma bu gizlilik taahhüdüne ne kadar uyabilecektir?

Bütün bu sorunların cevapları aranmadan ve ikna olunmadan bir özel dedektiflik firmasından hizmet talep edilmemelidir. Bunun farkında olan ticari kuruluşlar açısından şirketimiz Sherlock Holmes Özel Dedektiflik ve Araştırma firması kendini kanıtlamış durumdadır. Türkiye’nin en iyi kuruluşları şirketimiz ile çalışmaktadır.

Özel Dedektifler, Danışmanlar ve Araştırmacılar Derneği’ne üye olan otuzdan fazla özel dedektiflik bürosu bulunmaktadır. Şirketimiz derneğin ilk üyeleri arasındadır. Şirketimiz dahil bütün üye firmalar Uluslararası Özel Dedektifler Dernekleri Federasyonu tarafından tespit edilen özel dedektiflik meslek standartlarına ve etik ilkelerine uygun şekilde faaliyet göstermektedir.

Şirketimiz talep edilen herhangi bir hizmetin, önce ahlaki değerlere, arkasından bu etik ilkelere uygun olmasına ve mevcut yasal düzenlemelere aykırı olmamasına önem vermektedir. Bu yüzden ülkemizin en iyi kuruluşları, şirketimiz ile çalışmak istemektedir.

Şirketimiz Sherlock Holmes Özel Dedektiflik ve Araştırma firması aynı zamanda hizmet kalitesine, bilgilerin gizli tutulmasına ve müşteri memnuniyetine verdiği önemi kanıtlayacak şu üç önemli belgeye sahiptir ve sadece bu belgeler bile şirketimizin tercih edilmesinde etkendir:

  • ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi
  • ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi
  • ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi

Haberler